Honeywell 8675i SR puettava lukija

Valmistajan tuotenumero 8675I400SR-2-R Finn-IDn tuotenumero 69296

Uusi Honeywell 8675i SR puettava lukija alkaa vihdoin lunastaa sitä lupausta, mikä on ollut ilmassa jo vuosia erilaisten viritelmien muodossa.

Monet valmistajat ovat tuoneet markkinoille omia näkemyksiään puettavista skannereista, yleensä sormiskannereista tai kämmenen päällä käytettävistä malleista. Niissä on pitkään ollut aina jotain joka hiertää, joko liian suuri paino, huonot varusteet tai muutoin vaikea ylläpidettävyys. Myös Honeywell on maksanut omia oppirahojaan ja nyt se alkaa selvästikin tuottaa tulosta. Tämä malli yhdistää mielestämme keveyden, käytettävyyden ja pitkälle mietityn ylläpidettävyyden niin, että sitä eivät vieroksu käyttäjät eivätkä IT-managerit. Tällä tehdään varmasti tulosta samalla kun käyttäjät tykkäävät.

  • SR (Standard Range)- koneisto on useimpaan käyttöön riittävä ja jos näin on, voi säästää hieman.
  • IP65 suojausluokka antaa turvaa hyvin suunnitellun raudan muodossa
  • Latausjärjestelyt erinomaisen joustavia ja pitkälle mietittyjä
  • NFC paritus ja parin irrotus helpottaa todella paljon käyttöä.
  • Irrotettava ja vaihdettava akku. Normaalisti akku kestää noin 12 h käyttöä, mutta ainahan se lataus voi käyttäjältä unohtua.
  • Joustavat käyttömahdollisuudet. Joko sormessa tai sitä varten suunnitellun hanskan päällä.  Ja tällä kertaa hanska ei ole mikään rimpula, vaan ihan ehta työkalu!

Huom! Ilman jonkinlaista latauslaitetta et pärjää. Tässä mallissa ei ole suoraa USB-liitintä, koska se heikentäisi suojausta ja lyhentäisi käyttöikää.

825,00  + ALV 24%

Toimitus

Toimitusaika sekä -kustannukset määräytyvät kokonaistilauksen mukaan. Katso toimitushinnasto. Chattaa tai soita 09 3510 1555, mikäli haluat tietää tarkat toimitusajat ja -tiedot.

100% tyytyväisyystakuu

Varmistaaksemme, että lukijan hankinta olisi sinulle turvallista ja olet 100 % tyytyväinen, voit palauttaa tuotteen 2 viikon sisällä toimituksesta.

Lisätiedot

Honeywell 8675i SR puettava lukija


Esitteet

ESITE Honeywell 8675i

ESITE: Tarvikkeet 

Tutustu myös muihin lukijoihimme!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.