BarTender® Enterprise Edition

BarTender® Enterprise Edition on suunniteltu yrityksille, jotka edellyttävät tulostusympäristöltään täydellistä liitettävyyttä ja hallintaa. Se sisältää tehokkaimmat toimintomme, kuten SAP- ja Oracle-integraation, sekä keskitetyn tulostuksen, suojauksen ja hallinnan.

  • BarTender Enterprise Edition laajentaa jopa monimutkaisimpia tulostusympäristöjä vertaansa vailla olevalla liitettävyydellään liiketoimintajärjestelmiin sekä luotettavalla, koko suunnittelu- ja tulostusjärjestelmän hallinnalla.
  • BarTenderin kattavien hallintaominaisuuksien ansiosta yritykset voivat valvoa, hallita ja suojata suunnittelu- ja tulostustoimintaansa keskitetysti useissa toimipisteissä ja jopa eri mantereilla.
  • BarTender Librarianilla suuret käyttäjä-, suunnittelija- ja järjestelmänhaltijaryhmät voivat hallita yhteistyössä tarramallien sekä muiden tiedostojen tallennusta ja versioita turvallisesti. Librarian voi auttaa sinua hallitsemaan mitä tahansa tarratulostusjärjestelmää tehokkaammin ja se on erityisen hyödyllinen tarkkaan säännellyissä ympäristöissä, kuten lääketieteellisissä ja lääketeollisuuden tuotteiden valmistusympäristöissä sekä erityistä turvallisuutta edellyttävissä ympäristöissä, kuten armeijassa ja kemianteollisuudessa.

BarTender® Enterprise Edition -version hinta alkaen 2228,-. Mikäli yrityksellänne on tarvetta useammalle lisenssille ja käyttöönotto- tai ylläpitopalveluille, ota yhteyttä Digimyyntiimme. Saat ehdotuksemme juuri teidän tarpeisiinne räätälöidystä kokonaisuudesta.

Lue kuinka BarTender® tulostuksenhallintaratkaisu otettiin käyttöön Kalaneuvoksella

2228,00  + ALV 24%

Toimitus

Toimitusaika sekä -kustannukset määräytyvät kokonaistilauksen mukaan. Katso toimitushinnasto. Chattaa tai soita 09 3510 1555, mikäli haluat tietää tarkat toimitusajat ja -tiedot.

Lisätiedot

BarTender®  2019 Enterprise Edition on suunniteltu yrityksille, jotka edellyttävät tulostusympäristöltään täydellistä liitettävyyttä ja hallintaa. Se sisältää tehokkaimmat toimintomme, kuten SAP- ja Oracle-integraation, sekä keskitetyn tulostuksen, suojauksen ja hallinnan.

Lue kuinka BarTender® tulostuksenhallintaratkaisu otettiin käyttöön Kalaneuvoksella

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.