Cino A780BT- langaton (SR)

Valmistajan tuotenumero A780BT-SR USB SS Premium Kit Finn-IDn tuotenumero 77XXX

Tämä langaton lukija hätkähdyttää hyvillä ominaisuuksillaan. Tämä on todella premium-tason laite, jonka takaa uusi laitealusta ja supernopea, mutta luotettava koodausalgoritmi. Kaikki koodit mitä tarvitset nyt tai tulevaisuudessa ovat tuettuna. Asiantuntijamme ovat testanneet kuukausien ajan tätä kehittynyttä uuden sukupolven lukijaa ja olemme vakuuttuneita, ettei markkinoilla ole tätä parempaa hinta-laatusuhdetta tarjolla. Ei millään.

Mikäli on vähänkin mahdollista, että organisaatiossasi tullaan käyttämään GS1koodeja, esimerkiksi UDI-koodeja,  on tämä juuri oikea valinta. Laitteen voi ohjelmoida todella helposti poimimaan automaattisesti juuri halutut tietokentät, ja lähettämään ne juuri sellaisessa järjestyksessä kuin järjestelmänne voi ottaa ne vastaan. Tyypillisesti tiedot, jotka halutaan talteen ovat eränumero, sarjanumero tai käytettävä ennen päivämääräkenttä. GS1 UDI-koodien käsittely toimii testiemme mukaan juuri niin kuin pitääkin ja on ennen kaikkea luotettava pitkällä tähtäimellä. Kysy meiltä tarkemmin, jos haluat tietää miksi.

Apuvälinelainaamot arvostavat usein lukijaa, joka voi toimia myös muistiinkeräävässä tilassa, ja tämä laite ei jätä siinä toivomisen varaa, vaan pitää muistissaan jopa 100.000 koodia ennen muistin täyttymistä. Muistin purun pääjärjestelmään voi määrittää helposti käyttökohteesta riippuen.

Lyhyesti:

  • Langaton premium viivakoodinlukija moniin sovelluksiin
  • Tämä malli SR (Standard Range) -koneistolla (saatavilla myös HD ja ER-mallit)
  • Vihreä kohdistusvalo on hyvin käytännöllinen ja helpottaa toimintaa
  • Huom! Pakkaus sisältää joustavan ja 2 m pitkän USB-kaapelin

Muistathan tilata tuottelle juuri Sinun tarkoitukseen sopivan konfiguroinnin täältä!

Lukijoillamme on 100% asiakastyytyväisyystakuu.

+ ALV 24%