Nordic-ID EXA21

Valmistajan tuotenumero IWC00001 Finn-IDn tuotenumero 31020

Nordic-ID EXA21 on tulitikkulaatikon kokoinen kevyt RFID-lukulaite, joka yhdistyy Bluetooth Low Energyllä tai USB-C:lla sovelluksiin. Se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi testauksissa ja tunnisteiden sisällön varmentamisissa. Suosittelemme, että ne jotka jollain tavoin tuottavat tai käyttävät RFID- tunnisteita, hankkisivat tämän tuotteen.

Mukana tulee ohjelmisto, joka voidaan asentaa Windows tietokoneeseen, Android-päätteeseen tai Apple IOS-mobiilipäätteeseen. Ohjelmiston avulla on myös helppo mahdollisuus opiskella käytännössä Gen2-protokollan toimintaa.

Tuotteeseen tilattavissa lisävarusteita, kuten rannekepidike. Pienen koon ja akun takia käytännön maksimilukuetäisyys on noin 30 cm.

Yksi mukava piirre tässä myös on lisäksi. Lukijan tuottaman datan saa suoraan USB HID (näppäimistöprotokollan) kautta koneelle ilman sen suurempia virityksiä.

 

+ ALV 24%

Toimitus

Toimitusaika sekä -kustannukset määräytyvät kokonaistilauksen mukaan. Katso toimitushinnasto. Chattaa tai soita 09 3510 1555, mikäli haluat tietää tarkat toimitusajat ja -tiedot.

Tuoteominaisuudet

Paino 0.10 kg
Mitat 5.5 × 5.2 × .11 cm

Lisätiedot

Portable RFID Reader EXA21: Discover the world’s smallest RFID Reader (nordicid.com)

Apple:

Android:

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.