Ale!

Honeywell Granit 1991iXR langaton KIT – ***FLASH Sale****

Valmistajan tuotenumero 1991IXR-3USB-5-R Finn-IDn tuotenumero 69316

Honeywell Granit 1991i XR on kovaan käyttöön tehty langaton lukija ja soveltuu erityisesti teollisuuden ja logistiikan toimintoihin. Uuden sukupolven FlexRange teknologian avulla lukija on hyvä valinta sekä pitkän että lyhyen matkan viivakoodinluentaan – useimmissa tapauksissa. Tarjoamme toki muita malleja, joilla voi lukea vielä paljon pidemmän matkan päästä, mikäli tämä on tärkeä kriteeri. Tämä malli sopii kuitenkin todella hyvin useimpiin teollisuuden ja logistiikan tarpeisiin, joissa toisinaan luetaan lavakoodeja ja toisinaan laatikoista isompia ja pienempi koodeja, kuten sarjannumeroita.

Nämä menevät hetkessä, älä odota liian kauan.

Tämä malli suoriutuu myös laajalti yleistyneistä 2D-koodeista, kuten QR tai Data Matrix ECC200. Vaikka et tällä hetkellä käyttäisikään niitä koodityyppejä, kannattaa jo valmistautua siihen.

Ehkä ajattelet: ”No, mutta ei meillä tarvita näin pitkän matkan luentoja tai näin joustavaa lähiluentaa”? Kannattaa silloin huomioida, että tällainen lukija helpottaa ja tehostaa  päivittäistä työtä joka tapauksessa monella tapaa, koska aiemmin vaikeat tilanteet muuttuvat helpoiksi. Luota asiantuntijaan!

  • Kestää pölyä ja vesiroisketta, sekä muutoinkin kovaa käyttöä
  • Lavalapun SSCC GS1-128 koodin luenta noin 3,5 metrin etäisyydeltä, mutta lukee silti myös pieniä koodeja muutaman sentin päästä
  • IP67-suojausluokka.
  • Sisältää lataus/tukiaseman ja USB-kaapelin 3m.

Intuitiivinen palaute käyttäjälle

Kirkkaat tähtäimet, muokattavat äänimerkit, hyvät lukuindikaattorit sekä Bluetooth- ja akun tilan ilmaisimet varmistavat, että käyttäjät saavat tarvitsemansa tiedot.


Alta löydät Finn-ID asiantuntijoiden tekemän lukusyvyystestin, jossa on käytetty yleisimpiä suomessa käytössä olevia koodeja. X-arvo tarkoittaa koodin kapeimman elementin kokoa millimetreissä. ja mitä pienempi arvo, sitä tiheämpi sekä toisaalta pienempi koodi on. Klikkaa taulukkoa niin näet sen tarkempana.

Mikäli haluat saavuttaa vielä pidempiä lukuetäisyyksiä, tarjoamme kaksi vaihtoehtoa:

Honeywell 1991i XLR (saatavilla pian) ja saatavilla nyt Zebra DS3678 ER jolla saavutetaan testiemme mukaan vielä merkittävästi pidemmät etäisyydet.

 

Muistathan tilata tuottelle juuri Sinun tarkoitukseen sopivan konfiguroinnin täältä!

Tuotetta on saatavilla varastostamme välittömään toimitukseen!

 

Lukijoillamme on 100 % asiakastyytyväisyystakuu!

926,00  599,00  + ALV 24%

Toimitus

Toimitusaika sekä -kustannukset määräytyvät kokonaistilauksen mukaan. Katso toimitushinnasto. Chattaa tai soita 09 3510 1555, mikäli haluat tietää tarkat toimitusajat ja -tiedot.

100% tyytyväisyystakuu

Varmistaaksemme, että lukijan hankinta olisi sinulle turvallista ja olet 100 % tyytyväinen, voit palauttaa tuotteen 2 viikon sisällä toimituksesta.

Lisätiedot

Honeywell Granit 1991iXR langaton KIT

Esitteet

Lukijaan liittyvä tarvikeluettelo avautuu tästä.

Tutustu myös muihin viivakoodinlukijoihimme!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...