Ale!

Honeywell Xenon 1950hHD kit

Valmistajan tuotenumero 1950HHD-5USB-R Finn-IDn tuotenumero 69388

Honeywell Xenon 1950hHD on ergonomisesti muotoiltu, laadukas langallinen viivakoodinlukija terveydenhuollon tarpeisiin. Sopii erinomaisesti käyttöön, jossa haluat lukea 1D- ja 2D-koodeja esimerkiksi potilasrannekkeista, papereista, näytteistä ja tuotepakkauksista. Honeywell kuvantamistekniikan ja korkearesoluutioisen kuvantamislaitteen ansiosta lukija kerää helposti vahingoittuneetkin viivakoodit. Tämä auttaa poistamaan hukkaan meneviä lääkkeitä ja menetettyä aikaa, parantamalla terveydenhuollon työntekijöiden tuottavuutta. Xenon Xp 1950 -sarjan terveydenhuollon skannereilla varmistetaan, että terveydenhuollon ammattilaiset ovat keskittyneet potilaaseen, jolloin potilastunnuksen tarkistusprosessi on nopeaa ja helppoa.

  • Ammattikäyttöön, erityisesti terveydenhuoltoon suunnattu viivakoodinlukija
  • Desinfioinnin kestävä runko
  • IP41
  • Pakkaus sisältää USB-johdon

Uusi Xenon Extreme Performance 1950- sarja perustuu aiempien Xenon-terveydenhuollon skannereiden rakenteeseen, joka jatkaa alan johtavan suorituskyvyn ja luotettavuuden perinnettä.

Muistathan tilata tuottelle juuri Sinun tarkoitukseen sopivan konfiguroinnin täältä!

Lukijoillamme on 100 % asiakastyytyväisyystakuu!

450,00  399,00  + ALV 24%

Toimitus

Toimitusaika sekä -kustannukset määräytyvät kokonaistilauksen mukaan. Katso toimitushinnasto. Chattaa tai soita 09 3510 1555, mikäli haluat tietää tarkat toimitusajat ja -tiedot.

100% tyytyväisyystakuu

Varmistaaksemme, että lukijan hankinta olisi sinulle turvallista ja olet 100 % tyytyväinen, voit palauttaa tuotteen 2 viikon sisällä toimituksesta.

Tuoteominaisuudet

Paino 0.23 kg

Lisätiedot

Honeywell Xenon 1950hHD kit

Lataa halutessasi Xenon 1950h HD esite viivakoodinlukijallesi!

Tutustu myös muihin lukijoihimme!

 

Skannaustarkkuus HD-laatuisessa viivakoodinlukijassa on erinomainen. Kuudennen sukupolven Honeywell Adaptus-kuvantunnistustekniikalla varustettu lukija tarjoaa markkinoiden johtavat ominaisuudet viivakoodien nopeaan lukemiseen monentyyppisiltä pinnoilta. ColorFusion™-teknologian ansiosta lukija pystyy lukemaan värillisiä viivakoodeja kirkkailta näytöiltä, jotka ovat monille viivakoodinlukijoille lukukelvottomia. Kaikkien Xenon-viivakoodinlukijoiden tapaan tämä lukee niin ikään heikkolaatuisia ja jopa vioittuneita viivakoodeja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.