Speedway xPortal UHF RFID

Valmistajan tuotenumero IPJ-REV-R640-EU1 Finn-IDn tuotenumero 30201

Impinj Speedway xPortal kuuluu valmistajan Gateway tuotesarjan erikoislukijoihin, joissa on panostettu sisäänrakennettuihin erikoisantenneihin.

Standardinmukaiset Vesa kiinnitysaukot helpottavat asennusta.

Tuote soveltuu erinomaisesti asennettavaksi kapeisiin käytäviin tai portteihin ja tukee muista gateway -lukijoista poiketen myös ulkoisen GPIO – moduulin käyttöä.

RFID -lukijassa käytetty antennitekniikka on DLPA (Dual-Linear Phased Array). Se tarkoittaa käytännössä neljää lukijalla ohjattua lineaariantennia eri polarisaatiossa, jolloin häviöt lukijan ja tunnisteen välillä voidaan minimoida ja tunnisteen asennolla lukijaan nähden ei ole niin suurta merkitystä. Tämä on eri asia kuin perinteisen ympäripolarisoidun antennin käyttäminen, johon liittyy aina noin 3dBm häviöt.

2000,00  + ALV 24%

Toimitus

Toimitusaika sekä -kustannukset määräytyvät kokonaistilauksen mukaan. Katso toimitushinnasto. Chattaa tai soita 09 3510 1555, mikäli haluat tietää tarkat toimitusajat ja -tiedot.

Tuoteominaisuudet

Paino 3.00000000000000000000 kg
Mitat 77.5 × 22.2 × 5 cm
antennisektorien määrä

2

toimintatila(t)

inventointi

Lisätiedot

Linkki valmistajan tuotekohtaiseen dokumenttikirjastoon

Huom! Tämä tuote ei sisällä virtalähdettä, koska valittavana on useita vaihtoehtoja. Joko perinteinen AC – virtalähde tai PoE (Power over Ethernet) – virransyöttö. Finn-ID suosittaa PoE käyttöä useimmissa tapauksissa, mutta jos lukupisteelle tarvitaan muutenkin tasavirtasyöttöä esimerkiksi valokennojen tai valotornien käyttöön on ulkoinen 24 VDC/2,1A virtalähde paikallaan. Huomioithan myös, että PoE – virransyöttö rajoittaa hieman suurinta käytettävissä olevaan lukutehoa arvoon 30 dBm.

 

xPortal datasheet

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.