Honeywell Xenon 1902gHD kit

Valmistajan tuotenumero 4e949408e2ea Finn-IDn tuotenumero 69374R

Tuotteen saatavuus on päättynyt. Korvaava tuote on Honeywell Xenon 1952gHD

Honeywell Xenon 1902gHD on hienosti muotoiltu langaton lähietäisyyden viivakoodinlukija niin kaupan kuin teollisuuden viivakoodinluentaan. Tämä lukija on yksi suosituimmista viivakoodinlukijoista erityisesti myymäläpisteillä, itsepalvelukassalla tai varastokäytössä. Sopii erinomaisesti käyttöön, jossa haluat lukea 1D- ja 2D-koodeja esimerkiksi tuotteista, merkintälapuista tai hyllyistä. Lukija lukee yhdellä latauksella jopa 14 tuntia yli 50 000 viivakoodia! Kestävä li-ion akku latautuu täyteen valmiuteen omassa tukiasemassa 4,5 tunnissa esimerkiksi työvuorojen välillä.

  • Markkinoiden johtavat kuvanlukuominaisuudet.
  • Bluetooth 2, toimii jopa 10 metrin päässä tukiasemasta!
  • Iskunkestävä rakenne, kestää jopa 50 pudotusta betonille 180 cm korkeudelta.
  • Edistyksellinen Xenon-tekniikka: lukee myös heikkolaatuisia ja vioittuneita viivakoodeja.
  • Sisältää lukijan ja tukiaseman!

 

+ ALV 24%

Toimitus

Toimitusaika sekä -kustannukset määräytyvät kokonaistilauksen mukaan. Katso toimitushinnasto. Chattaa tai soita 09 3510 1555, mikäli haluat tietää tarkat toimitusajat ja -tiedot.

100% tyytyväisyystakuu

Varmistaaksemme, että lukijan hankinta olisi sinulle turvallista ja olet 100 % tyytyväinen, voit palauttaa tuotteen 2 viikon sisällä toimituksesta.

Lisätiedot

Hinta sisältää lukijan,telakan,USB-kaaelin ja latausaseman.

Honeywell Xenon 1902gHD

Xenon 1902gHD Datasheet

Tutustu myös muihin lukijoihimme!

 

Skannaustarkkuus HD-laatuisessa viivakoodinlukijassa on erinomainen. Kuudennen sukupolven Honeywell Adaptus-kuvantunnistustekniikalla varustettu lukija tarjoaa markkinoiden johtavat ominaisuudet viivakoodien nopeaan lukemiseen monentyyppisiltä pinnoilta. ColorFusion™-teknologian ansiosta lukija pystyy lukemaan värillisiä viivakoodeja kirkkailta näytöiltä, jotka ovat monille viivakoodinlukijoille lukukelvottomia. Kaikkien Xenon-viivakoodinlukijoiden tapaan tämä lukee niin ikään heikkolaatuisia ja jopa vioittuneita viivakoodeja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.