Honeywell Xenon 1902gHD kit

Valmistajan tuotenumero 4e949408e2ea Finn-IDn tuotenumero 69374R

Honeywell Xenon 1902g-HD on hienosti muotoiltu langaton lähietäisyyden viivakoodinlukija niin kaupan kuin teollisuuden viivakoodinluentaan. Tämä lukija on yksi suosituimmista viivakoodinlukijoista erityisesti myymäläpisteillä, itsepalvelukassalla tai varastokäytössä. Sopii erinomaisesti käyttöön, jossa haluat lukea 1D- ja 2D-koodeja esimerkiksi tuotteista, merkintälapuista tai hyllyistä. Lukija lukee yhdellä latauksella jopa 14 tuntia yli 50 000 viivakoodia! Kestävä li-ion akku latautuu täyteen valmiuteen omassa tukiasemassa 4,5 tunnissa esimerkiksi työvuorojen välillä.

  • Markkinoiden johtavat kuvanlukuominaisuudet.
  • Bluetooth 2, toimii jopa 10 metrin päässä tukiasemasta!
  • Iskunkestävä rakenne, kestää jopa 50 pudotusta betonille 180 cm korkeudelta.
  • Edistyksellinen Xenon-tekniikka: lukee myös heikkolaatuisia ja vioittuneita viivakoodeja.
  • Sisältää lukijan ja tukiaseman!

Lukijoillamme on 100 % asiakastyytyväisyystakuu sekä maksuton toimitus!

712,00  + ALV 24%

Toimitus

Toimitusaika sekä -kustannukset määräytyvät kokonaistilauksen mukaan. Katso toimitushinnasto. Chattaa tai soita 09 3510 1555, mikäli haluat tietää tarkat toimitusajat ja -tiedot.

100% tyytyväisyystakuu

Varmistaaksemme, että lukijan hankinta olisi sinulle turvallista ja olet 100 % tyytyväinen, voit palauttaa tuotteen 2 viikon sisällä toimituksesta.

Toimitus veloituksetta

Viivakoodinlukijan hinta sisältää toimituskulut. Reilua ja helppoa eikö vain!

Lisätiedot

Hinta sisältää lukijan,telakan,USB-kaaelin ja latausaseman.

Honeywell Xenon 1902gHD

Xenon 1902gHD Datasheet

Tutustu myös muihin lukijoihimme!

 

Skannaustarkkuus HD-laatuisessa viivakoodinlukijassa on erinomainen. Kuudennen sukupolven Honeywell Adaptus-kuvantunnistustekniikalla varustettu lukija tarjoaa markkinoiden johtavat ominaisuudet viivakoodien nopeaan lukemiseen monentyyppisiltä pinnoilta. ColorFusion™-teknologian ansiosta lukija pystyy lukemaan värillisiä viivakoodeja kirkkailta näytöiltä, jotka ovat monille viivakoodinlukijoille lukukelvottomia. Kaikkien Xenon-viivakoodinlukijoiden tapaan tämä lukee niin ikään heikkolaatuisia ja jopa vioittuneita viivakoodeja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.