Zebra LI3678 ER-lukija/KIT langaton

Valmistajan tuotenumero LI3678-ER2F0003VZWW Finn-IDn tuotenumero 99999

Zebran LI3678 langaton ER-lukija on pitkän etäisyyden viivakoodinlukija niin teollisuuteen kuin varastonhallintaan. Omien testiemme pohjalta voimme lämpimästi suositella tätä varastokäyttöön ja moniin teollisuuden prosesseihin. Sopii erinomaisesti moneenkin käyttöön, mutta loistaa silloin kun pitää lukea vähän pidemmältä etäisyydeltä. Esimerkiksi lavalapuista, rullakoiden GRAI-koodeista, varastohyllyissä olevista lavoista suoraan trukissa istuen tai vastaavista. Laitteen lukusyys on optimaalinen teollisuus- ja logistiikkasovelluksiin.

  • Toimii erittäin haastavissa olosuhteissa, pudotuskestävyys takaa pitkän käyttöiän, vesitiiveys ja pakkaskestävyys laajentaa käyttöaluetta.
  • Tyypillinen lukuetäisyys GS1-128 SSCC lavalappukoodille (0,95 mm X) on noin 5,5 metriä ja melko pieniäkin koodeja pystytään lukemaan jopa 2 metrin etäisyydeltä
  • Ennen kaikkea, Finn-ID asiantuntijat  tukevat kaikissa vaiheissa, jolloin saat parhaan käyttökokemuksen.
  • Saatavilla myös paljon lisävarusteita, kuten telineitä ja akkuja.

Huom. Tämä lukija lukee vain 1D-koodeja.

Muistathan tilata tuottelle juuri Sinun tarkoitukseen sopivan konfiguroinnin täältä!

Lukijoillamme on 100 % asiakastyytyväisyystakuu!

+ ALV 24%

Toimitus

Toimitusaika sekä -kustannukset määräytyvät kokonaistilauksen mukaan. Katso toimitushinnasto. Chattaa tai soita 09 3510 1555, mikäli haluat tietää tarkat toimitusajat ja -tiedot.

100% tyytyväisyystakuu

Varmistaaksemme, että lukijan hankinta olisi sinulle turvallista ja olet 100 % tyytyväinen, voit palauttaa tuotteen 2 viikon sisällä toimituksesta.

Tuoteominaisuudet

Paino 1.9 kg

Lisätiedot

Zebra LI3678-ER2F0003VZWW

 

Valmistajan Tuotesivu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...