Zebra Workstation Cradle TC5X

Valmistajan tuotenumero CRD-NTC5X-1SNWS-01 Finn-IDn tuotenumero tbd

Muutamalta valmistajalta on tullut tarjolle uudenlaisia telakoita, joilla nykyisenkaltaisten mobiililaitteiden vahvaa suorituskykyä voidaan valjastaa täysikokoisen tietokoneen korvaajaksi.

Ongelmana on ollut aiemmin tietynlainen rajoitteneisuus näissä ratkaisuissa, mutta Zebra on käyttänyt huomattavasti suunnittelutyötä tähän ja tuloksena on sekä hallittava, vapaasti muokattava, että yritysympäristöihin soveltuva ratkaisu.

1x HDMI, 1x Ethernet, 4x USB-A, 1x Audio

Käyttöjärjestelmä on mobiilipäätteissä moderni Android for Work, joten käytettävien sovellusten on oltava siihen sopivia. Koska trendi on se, että useimmat yrityssovellusten käyttöliittymät ovat selaimen kautta käytettäviä, senkään ei pitäisi tulla esteeksi.

Perinteiseen pöytäkoneeseen ja jopa kannettavaan tietokoneeseen verrattuna toiminta on ympristöystävällisempää, koska virtaa säätyy jopa 50 % ja laite on monikäyttöinen.

Tämä tuotekoodi sopii Zebra TC5x sarjan uusille laitteille 53 ja 58, mutta siitä on saatavissa myös ET-sarjan tableteille sopivia versioita.

568,00  + ALV 24%

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Toimitus

Toimitusaika sekä -kustannukset määräytyvät kokonaistilauksen mukaan. Katso toimitushinnasto. Chattaa tai soita 09 3510 1555, mikäli haluat tietää tarkat toimitusajat ja -tiedot.

Lisätiedot

Ratkaisusta on runsaasti lisätietoja, ja olemme keränneet tälle lisätietokohdalle dokumentteja, jotka auttavat ymmärtämään ja soveltamaan tätä ratkaisua.

tc53-tc58-guide-accessory-en-us

wsc-ig-en

wsc-ag-en

connect-cradle-hub-prg-en

workstation-connect-presentation-customer-facing-en-us

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.