Honeywell Voyager 1350g (tumma) + teline

Valmistajan tuotenumero 1350G2D-2USB-1-R Finn-IDn tuotenumero 69086

Honeywell iskee edullisen hintaluokan hermoon tuodessaan markkinoille Voyager 1350g -lukijan. Tämä kitti sisältää myös telineen lukijalle. Aiemmista vastaavista poiketen tämä malli lukee myös 2D-koodeja. Uusi, vuoden 2022, arkkitehtuuri tuo mukanaan muun muassa 1GHz prosessorin ja seitsemännen sukupolven lukukoneiston 1280×800 pikselin tarkkuudella. Toki tämä on vain teknohömppää sinänsä, mutta se tarkoittaa myös käytännössä aiempaan verrattuna erittäin hyvää käytettävyyttä ja nopeutta.

  • käyttökohteina esimerkiksi henkilön tunnistaminen, kaupan kassaluennat tai muu pöydällä tapahtuva kevyt luenta.
  • lukee hyvin myös mobiililaitteen ruudulta.
  • USB-johdon pituus 1,5 m
  • sisältää lukutelineen, jolloin voit käyttää itsepalvelussa tai muutoin helpottamaan käyttöä. Telinehän toimii niin, ettei kenenkään tarvitse painaa lukijan liipaisinta, vaan se on aina valmiina lukemaan alla olevia koodeja.

Asiantuntijamme lausunto: ”Yllättävän hyvä. Kevyt ja selvästi materiaaleja säästäen tehty, mutta luenta on todella hyvällä tasolla hinnan huomioon ottaen. Pudostuskestävyyttä tälle ei hirveästi luvata, mutta ei kai normaalisti kovin koville joudukaan”.


Alla valmistajan testaamat lukusyvyydet ja pienimmät luettavissa olevat koodit taulukossa. Erityinen merkille pantava seikka niissä on, ettei koodeja kannata yrittää lukea kovin läheltä. Esimerkiksi ajo- tai henkilökortissa olevaa HETU- koodia kannattaa lukea noin 7 – 12 cm etäisyydeltä. Sieltä se lukeekin koodin todella ärhäkästi.

 

Muistathan tilata tuottelle juuri Sinun tarkoitukseen sopivan konfiguroinnin täältä!

Lukijoillamme on 100 % asiakastyytyväisyystakuu!

182,00  + ALV 24%

Toimitus

Toimitusaika sekä -kustannukset määräytyvät kokonaistilauksen mukaan. Katso toimitushinnasto. Chattaa tai soita 09 3510 1555, mikäli haluat tietää tarkat toimitusajat ja -tiedot.

100% tyytyväisyystakuu

Varmistaaksemme, että lukijan hankinta olisi sinulle turvallista ja olet 100 % tyytyväinen, voit palauttaa tuotteen 2 viikon sisällä toimituksesta.

Tuoteominaisuudet

Paino

130 g

Lukukoneiston tarkkuus

1280×800 pikseliä

Liiketoleranssi

<= 75 cm/s mitattuna GS1 EAN koodilla

Pudotuskestävyys

2 pudotusta 1,2 m korkeudesta betonille

IP-luokitus

IP40

Lisätiedot

Honeywell Voyager 1350g tummanharmaa

Esitteet

Voyager_1350g__RevB

 

Tutustu myös muihin viivakoodinlukijoihimme!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...