Impinj xArray UHF RFID Gateway

Valmistajan tuotenumero IPJ-REV-R680-EU11M1 Finn-IDn tuotenumero 30204

xArray Dual linear phased Array RFID – lukija on kehittyineitä tekniikkaa mitä on nähty tässä hintaluokassa vuosikausiin!

Impinj xArray kuuluu valmistajan Gateway tuotesarjan erikoislukijoihin, joissa on panostettu sisäänrakennettuihin erikoisantenneihin ja sitä kautta huikean hyvään toimivuuteen ja monipuolisiin ominaisuuksiin.

Tuote soveltuu erinomaisesti asennettavaksi käytäviin tai portteihin. Oletusasennustapa on lukupisteen yläpuolella.

Standardinmukaiset Vesa kiinnitysaukot helpottavat asennusta.

Tässä RFID -lukijassa käytetty antennitekniikka on Phased Array, jolla saavutetaan erinomaisen lukuvarmuuden lisäksi tieto tunnisteen liikkeestä, liikkeen suunnasta ja lisäksi x-y – koordinaatista eli sijainnista! Lukijoita voidaan käyttää kattoon asennettuna yksittäin, sivulta lukevana yksittäin tai niitä voidaan yhdistää isommiksi lukijoiden ryhmiksi.

3300,00  + ALV 24%

Toimitus

Toimitusaika sekä -kustannukset määräytyvät kokonaistilauksen mukaan. Katso toimitushinnasto. Chattaa tai soita 09 3510 1555, mikäli haluat tietää tarkat toimitusajat ja -tiedot.

Tuoteominaisuudet

Paino 0.70000000000000000000 kg
Mitat 47 × 47 × 7.5 cm
antennisektorien määrä

52

toimintatila(t)

inventointi, paikannus (x.y – lokaatio), tunnisteen kulkusuunta

RFID protokolla

RAIN RFID / EPCglobal Gen2v2

Lisätiedot

Linkki valmistajan tuotekohtaiseen dokumenttikirjastoon

Tämä tuote ei tue ulkoisen GPIO – kytkentämoduulin käyttöä, joten valokennojen tms. käyttö täytyy toteuttaa erikseen verkon kautta ohjattuna.

Huom! Tämä tuote ei sisällä virtalähdettä, koska valittavana on useita vaihtoehtoja. Joko perinteinen AC – virtalähde tai PoE (Power over Ethernet) – virransyöttö. Finn-ID suosittaa PoE käyttöä useimmissa tapauksissa, mutta jos lukupisteelle tarvitaan muutenkin tasavirtasyöttöä esimerkiksi valokennojen tai valotornien käyttöön on ulkoinen 24 VDC/2,1A virtalähde paikallaan. Huomioithan myös, että PoE – virransyöttö rajoittaa hieman suurinta käytettävissä olevaan lukutehoa arvoon 30 dBm.

Vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin


Impinj Retail Experience Center – Demonstrating the value of Item Intelligence

 

xArray Gateway – Impacts of tag selection on performance

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.